Politiet har undersøkt omstendighetene rundt ulykka som skjedde mandag i Torgkvartalet i 12-tida, da en kvinne i 70-årene falt i rulletrappa.

- Vi har sett video av ulykka og vært og sett på stedet. Det er bragt på det rene at damen var alene. Hendelsesforløpet har vært at hun gikk seg utfor rulletrappa og falt over sin egen rullator til bunnen av trappa. Sånn at det må karakteriseres som et "hendelig uhell". Senteret har fulgt forskrifter og krav til rulletrapp, og kan ikke klandres for det som skjedde, sier politioverbetjent Annar Sparby ved Stjørdal Lensmannskontor. Det er ikke opprettet straffesak fra politiets side.

Senterleder Geir Veie ved Torkvartalet sier at senterledelsen fortsatt venter og håper på å få høre at det har gått bra med kunden, som falt stygt.

- Det er det viktigste, sier Veie. Han konstaterer at det er klarlagt at det ikke har vært feil på noe utstyr eller annet i forbindelse med ulykka som senteret ser noe umiddelbart behov for å ta tak i.

- Det er i utgangspunktet veldig strenge reguleringer og nøye kontroller med innretninger som det ei rulletrapp er. Etter det Veie kjenner til har det ikke vært ulykker med alvorlig skade i noen av senterets rulletapper tidligere.