Arne Rinnan er meget godt fornøyd med responsen de fikk etter å ha søkt etter en dirigent til å ta over etter at Bjørn Erik Heggli sitt vikariat utløper til sommeren.

–Vi er positivt overrasket over responsen. Både på antall søkere og kvaliteten på dem som vil bli vår nye dirigent, sier lederen av musikkorpset.

Han forteller at søknadsfristen gikk ut 6. april og at de er midt i ansettelsesprosessen.

– Vi antar å være ferdig i løpet av denne måneden. En dirigent er lønnet og vi prøver å opptre som en vanlig arbeidsgiver ved ansettelsen, sier Rinnan som kommer til ta inn søkere til intervju før de bestemmer seg for hvem som skal dirigere korpset.

– Vi har søkt etter en dirigent som kan ta oss videre musikalsk. Vi er på jakt etter en allsidig og inspirerende dirigent som evner å formidle musikkunnskaper på en god måte. En dirigent som trives i spennet med et vidt repertoar, varierte uttrykksformer som eksempelvis improvisasjon og notefri tilnærming, forteller Rinnan.

Malvik Musikkorps har rundt tretti aktive medlemmer. De fleste er fra Malvik, men de har også medlemmer fra Trondheim. Korpset øver en kveld i uka.

Arne Rinnan i Malvik Musikkorps gleder seg over stor interesse for å bli korpsets dirigent. Foto: Privat