Politiet fikk melding om at det brant i oppstablet tømmer i Vuluvegen i Malvik klokka 17.53 tirsdag. Det skjedde ved utfartsparkeringen ved Sekkhølet.

Biler ble flyttet

- Noen biler som sto parkert i nærheten ble flyttet for å være sikker på at ikke de også tok fyr, sier politioverbetjent Svein Erik Gjølmesli ved Stjørdal lensmannskontor.

Han opplyser at det ikke ble noen skader på verken personer eller miljø, foruten tømmerstabelen som brant opp.

- Det ble drevet etterslukking utover kvelden, sier Gjølmesli.

Trenger tips

Ifølge etterforskningsleder Nina Kristensen ved Stjørdal lensmannskontor har de foreløpig ingen formening om hvordan brannen oppsto.

- Dette er en kvisthaug som har brent opp. Det var tømmerhugst på stedet i fjor, og restene var samlet i en dunge. Det er et firma som har utført skogshugsten og de kjenner ikke til at det skal være tent på, sier Kristensen.

Hun sier at det ikke er snakk om materielle skader.

- Dette er kvist lagt i en dunge, og det er ikke noe skade på noe rundt.

Politiet er likevel interessert i å komme i kontakt med vitner som kan ha sett noe.

- Vi vil gjerne få rede på hvordan brannen har startet. Men vi har ikke snakket med noen som har vært vitne til at brannen oppsto. Så vi tar gjerne i mot tips fra publikum, sier Kristensen til Bladet.

Hun sier at de nå skal ta kontakt med eieren av skogområde for å høre om vedkommende har opplysninger som kan forklare hvorfor brannen oppsto.