Nå er det klart når Extra-butikken på Skatval åpner

Skatvalsbyggen må ut av bygda for å kjøpe juleribba i år.

Slik blir Coop's nye Extra-butikk på Skatval. 

Nyheter

Den nye Extra-butikken står først ferdig i månedsskiftet februar/mars neste år.

Bladet skrev for ei tid tilbake at planlagt åpning av nybutikken i november i år sto i fare, da det viste seg at et fundament fra gammelbutikken, planlagt tenkt å bruke også i det nye bygget, ikke holdt mål.

På dette tidspunktet ville ikke ledelsen i Coop Midt-Norge si noe bestemt om hvor stor forsinkelse denne oppdagelsen ville resultere i, men nå sier Therese Bjørnstad Karlsen, eiendomsdirektøren i Coop Midt-Norge, at det først blir åpning av butikken senest 1. mars neste år.

– Først vurderte vi å bygge på deler av den gamle grunnmuren. Så ble konklusjonen å starte fra bunnen av. Vi måtte rive den gamle, bygge alt nytt, og det resulterer i at vi først åpner noe senere enn først antatt. Vi lander nå på det beste alternativet og ser fram til åpninga i månedsskiftet februar/mars neste år.

– Skatvalsbyggen må ut av bygda for å gjøre julehandelen?

– Det må de, da blir det Extra på Lillemoen eller Coop Mega og Prix i sentrum. Begge gode alternativer med våre kvalitetsprodukter og gode priser. Så blir det åpning av ny butikk over nyttår. En flott butikk skatvalsbyggen aldri har hatt maken til på hjemmebane, sier Therese Bjørnstad Karlsen.