Har du tenkt å vaske bilen i den nye vaskehallen ved Autoline Meråker, gjør du lurt i å lytte til rådene fra kundemottaker Geir Haugen før du setter i gang. Det kan spare deg for både tid, penger og kanskje også ergrelser.

– Et tips som det kan være viktig å huske, er pauseknappen, sier Geir Haugen.

Selvvask

Autoline Meråker har nylig tatt i bruk den nye vaskehallen sin, en vaskehall for selvvask. Dermed er det kunden selv som gjør jobben, ikke en maskin som pøser på med vann og vaskemidler, og som feier bort støv og skitt fra bilen.

Men det handler altså om å lære seg noen triks og knep for å gjøre vasken så effektiv og billig som mulig.

Instruksjon

– Når kundene kommer hit for å vaske bilen, blir vi alltid med inn i hallen første gang de skal bruke den, sier Geir Haugen.

Kunden velger hvor mye han eller hun vil betale, og avgjør hva slags type vask man vil ha – avfetting først, skum, eller bare vann. Man betaler for tiden man bruker på de ulike produktene man velger.

Når man skifter fra et produkt til et annet, er det altså lurt å trykke på pauseknappen, slik at du unngår å betale for dødtiden imellom, lyder rådet.

Veisalt

Den nye selvvaskehallen, den første i sitt slag i Meråker, har bare vært i driftet par ukers tid. Slett ikke alle har oppdaget det nye tilbudet ennå.

Men det kommer. Geir Hugen ser for seg at det særlig til vinteren vil komme bilister som ønsker å spyle bilen med jevne mellomrom for å få bort veisaltet.

– Vi har trua på dette, vi. Alle som har hittil har brukt hallen, har vært fornøyd etterpå, sier kundemottaker Geir Haugen ved Autoline Meråker.