Åpningsdagen onsdag 1. august er det Blink Classics som står på programmet med start i Ålgård og mål i Sandnes. Det er fire forskjellige distanser å velge blant. 60, 50, 20 og 13 kilometer.

Torsdag 2. august er det Lysebotn Opp. Det er et 7,5 kilometer langt motbakkeløp på rulleski.

Fredag 3. august står fellesstart, 10 kilometer for kvinner og 15 kilometer for menn, på programmet for langrennsløperne.

Skyteduell

For skiskytterne er det skyteduell for kvinner og menn, prolog og fellesstart for både kvinner og menn i sentrumsgatene i Sandnes.

Lørdag 4. august er det langrennssprint både for kvinner og menn og supersprint for Lotte Lie, Sverre Dahlen Aspenes og de øvrige skiskytterne.

Johaug

Kathrine Rolsted Harsem får konkurranse av flere av sine landslagskolleger. Therese Johaug, Ragnhild Haga, Ingvild Flugstad Østberg og Maiken Caspersen Falla er påmeldt. Det er også svenske Charlotte Kalla og Krista Pärmäkoski fra Finland og Teresa Stadlober fra Østerrike. Eckhoff

Lotte Lie får selskap av Marte Olsbu, Tiril Eckhoff, Thekla Brun-Lie og Kaisa Mäkäräinen fra Finland mens Aspenes får tøff konkurranse fra utøvere som Tarjei Bø, Johannes Thingnes Bø, Henrik Labeé-Lund og svenske Fredrik Lindström.

I tillegg til det sportslige har arrangørene også lagt opp til utenomsportslige aktiviteter.

På programmet står blant annet konserter i Sandnes både med Odd Nordstoga og Vamp i Vågen og CC Cowboys i Ålgård.