En Arendal-lag i medvind var motstanderen da Stjørdals-Blink inviterte til hjemmekamp lørdag ettermiddag. Laget har fått inn tidligere Start-trener Steinar Pedersen på benken, og bortelaget gikk også aggresivt til verks lørdag.

Men det var ingen god første omgang de drøyt 200 tilskuerne fikk oppleve. Det var mange dueller, men det lille som ble skapt av sjanser var det hjemmelaget som stod for.

- Jeg synes vi gjør en brukbar førsteomgang. Vi er solide defensivt, og har forholdsvis god kontroll på kampen. Synes også den lille formasjonsendringen vi gjør med å legge to dypt på midtbanen og en offensivt fungerte bra, sier Ole Kristian Rødahl som jobbet godt og vant mange dueller i sin framskutte midtbaneposisjon.

Det som hindret hjemmelaget i å skape enda mer, var at pressisjonen i pasningene i perioder var alt for dårlig.

Større rom etter pause

Etter hvilen klarte ikke Arendal, men flere spillere som tidligere har vært i eliteserien og 1. divisjon, å være like aggresiv i presset. Det gav både midtbane og kantene til Stjørdals-Blink større rom og bedre tid til å bygge opp spillet.

- I 2. omgang klarer vi å få til mer av spillet vårt. Men vi klarer ikke å omsette de sjansene vi får i scoringer. Det har vært litt slik i det siste. Vi klarer ikke å få nok folk i boksen når innleggene kommer, sier Rødahl.

I det 62. minutt får gjestene fra Sørlandet straffe, og det setter Jakob Rasmussen sikkert bak Jørgen Vordal.

- Men jeg synes vi klarer å kjøre på videre selv om vi scoring i mot. Og da vi fikk straffe med 10 minutter igjen, hadde jeg tro på poeng i denne kampen. Stokke bruker å være sikkerheten selv. Men denne gang satt den ikke. Slik er det, og er vel et tegn på at vi sliter litt om dagen. For det er ingen tvil om at vi har hatt en tung tid etter sommerferien, fortsetter Rødahl.

Flere scoringer ble det ikke og dermed står Stjørdals-Blink nå med tre strake tap.

Tøffe kamper i vente

Stjørdals-Blink har med dette tapet havnet i sumpa i avdelingen og vil måtte kjempe en kamp for å overleve i divisjonen utover høsten om seierne snart kommer.

Allerede til helga venter en tøff bortekamp. Da står Skeid på motsatt side av banen.  De har vært solide denne sesongen, selv om de mistet tabelledelsen til Hødd etter lørdagens tap mot Nardo i Trondheim.

- Det blir en tøff kamp. Men vi må tørre å trøkke til. Vi er nødt til å snu den negative trenden vi har kommet irent poengmessig.

Neste hjemmekamp for Stjørdals-Blink er lørdag 25. august. Da kommer Fløy/Flekkerøy på besøk. Det kan bli en nøkkelkamp for å sikre seg ny kontrakt i 2. divisjon.

Stjørdals-Blink stilte med følgende lag:

Jørgen Vordal - Glenn Walker, Vegard Fiske, Bjørnar Hove, Lars Ramstad - Sander Erik Kartum, Anders Nygård, Ole Kristian Rødahl - Jørgen Selnes Sollihaug (Nedzad Sisic 82. min), Sondre Hopmark Stokke, Marius AUgdal (Andreas Weigner Rye 49. min)