– Vi er veldig godt fornøyd, smiler viseadministrerende direktør Bjørn Vik-Mo i Coop Midt-Norge.

Han gir ros til de ansatte ved butikken som har stått på under hele landsskytterstevnet. Nå kan Coop-ledelsen telle opp resultatene av omsetningsøkningen.

Coop er en betydelig handelsaktør i Stjørdal med flere butikker.

–Vi har økning over hele linja både i Stjørdal og Selbu. Men aller best er omsetningsøkningen ved Prix Hell, sier Bjørn Vik-Mo.

Her har omsetningsøkningen passert 75 prosent den siste uka!

–Det er over all forventning, sier Vik-Mo.

Prix-butikken på Hell ligger midt i løypa for trafikken til og fra landsskytter-arenaen på Frigården i Lånke. Omsetningsvekst her var derfor ikke uventet.

–Det er bakgrunnen for at butikken på Hell ble oppgradert tidligere i vår med ny innredning og kjøledisker. De ansatte ved butikken på Hell har utsatt feriene sine og det ble tatt inn ekstrahjelp for å møte etterspørselen under landsskytterstevnet.

Coop Midt-Norge var også samarbeidspartner for arrangørene ved arenaen på Frigården og sørget for vareleveranser til stevnet. Bjørn Vik-Mo roser arrangørene bak landsskytterstevnet i Stjørdal for et prikkfritt gjennomført arrangement.

–Arrangørene bidro til en veldig god logistikk på Frigården. Det bidro til å gjøre hele stevnet til en suksess, sier Bjørn Vik-Mo.

Ledelsen i Coop Midt-Norge hadde fredag en kort oppsummering av engasjementet i landsskytterstevnet i Stjørdal.

–Vår konklusjon er at dette blir vi gjerne med på en gang til, sier Bjørn Vik-Mo.

Han oppfordrer ildsjelene bak landsskytterstevnet i Stjørdal til å søke om å få bli vertskap for gigantarrangementet en gang til.

Dette var en profesjonell gjennomføring som Coop Midt-Norge satte veldig stor pris på å få være med på, sier Bjørn Vik-Mo.