Notorisk kriminell pågrepet etter butikktyveri

Gjenganger stjal varer fra elektroforhandler i Stjørdal.
Nyheter

En mann i 30-årene fra Trondheim ble tirsdag pågrepet i sitt eget hjem mistenkt for et tyveri i Stjørdal.

Elektroutstyr

Etterforskningsleder Annar Sparby ved Stjørdal lensmannskontor opplyser at mannen er siktet for å ha stjålet et fotoapparat og to mobiltelefoner fra Elkjøp i Stjørdal. Politiet fikk melding om tyveriet ved 13-tiden mandag.

- Vi gikk gjennom bilder fra overvåkningskamera i butikken og klarte å identifisere mannen. Han er en kjenning av politiet og har vært involvert i en rekke lignende forhold tidligere, sier Sparby.

Fengsles

Han forteller at trondheimsmannen er mistenkt for å stå bak et tilsvarende tyveri i Verdal nylig. Sparby betegner mannen som notorisk vinningskriminell og sier han vil bli framstilt for varetektsfengsling i Sør-Trøndelag tingrett onsdag.