– Jeg er en stemme for de unge

– Etter 20 år med borgerlig politisk styre ønsker jeg å komme inn i kommunestyret som en stemme for de unge i Stjørdal.

Håkon Einarsve har sikret seg 3. plassen på Arbeiderpartiets liste foran kommunevalget til neste høst.  Foto: Anders Fossum

Nyheter

Det er 17 år gamle Håkon Einarsve fra Stjørdal som spontant kommer med denne leksa og lovnaden bare ei natt etter at Stjørdal Arbeiderparti tirsdag kveld gjorde unna sin nominasjon foran kommunevalget høsten neste år. De satte opp sin valgliste med tidenes yngste kandidat så høyt oppe som tredjeplass. Einarsve har plassen bak ordførerkandidaten Jan Inge Kaspersen, og Ann Inger Leirtrø, varaordførerkandidaten. Deretter er det Håkon, som først er ferdig med sitt tredje år ved Ole Vig videregående til våren neste år.