Stjørdals-Blink sendte gjestene hjem med stortap i lokaloppgjøret

Hjemmelaget vant overlegent på Nye Blinkbanen.

Sondre Hopmark Stokke lagde to mål i mandagens møte med Levanger FK. På 2-0 utnyttet han en feil fra Levangers Vegard Voll og satte ballen i nettet fra kloss hold.   Foto: Anders Fossum

Nyheter

Stjørdals-Blink - Levanger FK 4-0 (1-0)

Over 600 tilskuere på Nye Blinkbanen fikk se vertene varte opp med en solid forestilling i mandagens møte med naboene fra Levanger.

- Vi leverer ikke storspill, men vi vinner de viktige duellene og scorer på de sjansene vi får, sier Stjørdals-Blink-trener Roar Vikvang til Bladet etter kampen.

Utnyttet en feil

Sivert Solli sendte Stjørdals-Blink i ledelsen 1-0 med en heading etter bare åtte spilte minutter. Resultatet sto seg til pause, men drøye ti minutter ut i andre omgang doblet storscorer Sondre Hopmmark Stokke ledelsen for hjemmelaget.


 

Målsniken utnyttet en feil fra gjestenes midtstopper Vegard Voll og satte ballen i nettet bak bortelagets målvakt.

Praktscoring

Effektive Stjørdals-Blink hadde ingen planer om å gi seg med det. Samme Stokke økte til 3-0 med en praktscoring i det 76. minutt. Angriperen mottok ballen feilvendt på 15 meter, snudde på femøringen og hamret ballen i vinkelen.


Innbytterbenk i full fyr på Nye Blinkbanen

Politiet mistenker at brannen er påtent.

 

Skatvalsbyggen Mats Lillebo fastsatte sluttresultatet til 4-0 ti minutter før full tid.

- Resultatet gjenspeiler ikke nødvendigvis kampbildet, men vi er gode i begge boksene, sier sier Vikvang.

Strålende start

Stjørdalingene har hatt en strålende innledning på sesongen i 2. divisjon avdeling 1 og står med 8-0 i målforskjell etter to spilte kamper.

I serieåpninga 13. april slo rødtrøyene Arendal 4-0 på bortebane.


 

- Vi er naturligvis godt fornøyd med den starten vi har fått og håper at spillet vil gli enda bedre etter hvert, sier Vikvang.

Stjørdals-Blink møter Byåsen borte førstkommende lørdag.