Publikumsprisen til Hegseth og Harm

Publikumsprisen går til Vegard Harm og Morten Hegseth.  Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix

Nyheter

Sent lørdag kveld skulle det avgjøres hvem som er folkets favoritt blant programlederne på tv.

I konkurranse med Jørgine Vasstrand, Nicolay Ramm og Solveig Kloppen, vant VGTV-duoen Morten Hegseth og Vegard Harm.I forbindelse med utdelingen på Gullruten, opplyste prisutdeler Anne Rimmen at det i år var rekordmange som hadde stemt – hele 172.000.

Stikk til minister

Mot slutten av takketalen tok Hegseth opp at han var lei seg for at Norge har en Barne- og familieminister (Kjell Ingolf Ropstad, journ. anm.) som ikke vil gå i pride-tog.

– Til alle gutter som liker gutter, jenter som liker jenter, gutter som føler seg som jenter og jenter som føler seg som gutter: Dere er fantastiske – vi heier på dere!


Nominert til Gullruten

Stjørdalingen Morten Hegseth Riiber og Vegard Harm kan vinne publikumsprisen.


Utspillet fikk stående applaus i salen. Ifølge VG tok Morten Hegseth avgjørelsen om å si det i siste liten.

Største som har skjedd

Hegseth sa i et intervju med Bladet tidligere denne uken at dette var noe av det største han kunne drømme om. I samme intervju sa han at han skulle gå mannekeng gratis på Torgkvartalet livet ut om stjørdalingene hjalp han til å vinne. Så gjenstår det å se om Hegseth holder det han lovte tidligere i uken.

– Dette er det største som har skjedd i livet noen gang, utbryter Hegseth til VG.

– Og han har giftet seg, påpeker Harm.

– Ja, det er større enn å gifte seg, for det kan alle gjøre – sorry, Anders, svarer Hegseth med henvisning til ektemannen Anders Riiber.