Stjørdals-Blink slått ut av cupen:

- I dag var vi rett og slett ikke gode nok

Sivert Solli og Stjørdals-Blink kom til kort i onsdagens cupkamp mot Levanger FK. Dette bildet er tatt under det forrige møtet mellom lagene.   Foto: Anders Fossum

Nyheter

Levanger FK - Stjørdals-Blink 3-0 (0-0)

- Vi er ikke hundre prosent og så hvass i angrep som vi har vært i de siste kampene. Levanger er så gode at vi må være på vårt beste for å slå dem.

Det sa Stjørdals-Blink-trener Roar Vikvang til Bladet etter å ha sett laget sitt tape 3-0 for divisjonskollegaen på Moan onsdag kveld.


 

Dermed var det vertene fra nabokommunen som kunne juble for avansement til tredje runde i fotball-NM.

Pauseprat

Det sto 0-0 mellom lagene til pause, men det var Levanger som hadde de største sjansene.

- Vi er ikke til stede fra start og Levanger spiller med en helt annen energi. Vi er heldige som holder nullen i første omgang, sier Vikvang.

- I pausen har vi en ordentlig prat og går ut med en helt annen energi. Vi er det beste laget det første kvarteret, men ut av ingenting får de 1-0, legger han til.

Voll fikk revansje

Scoringen var signert midtstopper Ivo Viking Öjhage etter 66 minutter og ga hjemmelaget tro på avansement. Angriper Andreas Hegdahl Gundersen doblet ledelsen snaue minutter senere. Ett minutt før full tid la tidligere Stjørdals-Blink-spiller og LFK-veteran Vegard Voll på til 3-0 med en heading fra bakerste stolpe.

- Det første målet gjør at vi må foreta oss noe og tar litt mer risiko. Dårlig balanse bak fører til at vi blir straffet, og begge de to siste målene kommer egentlig som et resultat av at vi flytter opp mer folk, sier Vikvang.


 

Energiløst

Stjørdals-Blink stilte med et toppet mannskap og manglet kun storscorer Sondre Hopmark Stokke. Angriperen er ute med skade.

- I dag var vi rett og slett ikke gode nok, sier Vikvang.

- Hvorfor blir det slik?

- Det er vanskelig å si. Noe av utfordringa som trener og som spiller er å gjenskape energi. Vi forberedte oss som vanlig og hadde en god inngang.

Mobilisering

Vikvang håper og tror at cup-smellen skal motivere spillerne til å gi jernet i søndagens seriekamp hjemme mot Vidar.

- Jeg tror at dette går litt på stoltheten. Etter et 3-0-tap er vi litt som et såret dyr, og jeg håper det medfører ei mobilisering mot søndag, sier han.

Stjørdals-Blink-overtak

Stjørdals-Blink og Levanger har møttes tre ganger i cupen siden 2012. Stjørdalingene har vunnet begge de tidligere oppgjørene. I seriekampen mellom de to lagene andre påskedag vant Stjørdals-Blink 4-0 hjemme på Nye Blinkbanen.

Stjørdals-Blink stilte følgende lag i cupkampen:

Daniel Hagen, Lars Ramstad, Bjørnar Hove, Vegard Fiske, Robert Williams, Anders Nygaard, Fredrik Vinje, Sander Erik Kartum, Sivert Solli, Ole Kristian Rødahl. Mats Størseth Lillebo.