Gjentar suksess med maskinmesse

Lørdag inviterer Prestmoen kulturpark til maskin- og anleggsmesse. Mange lokale og regionale utstillere har meldt sin ankomst.

Kurt Berg, Jan Ivar Stræte og Reidar Berdahl ønsker velkommen til maskin- og transportmesse på Prestmoen kulturpark lørdag.   Foto: Foto: Jan Erik Sundøy

Nyheter

– Det var første gang vi arrangerte denne messa i fjor, og det ble en så stor suksess, at vi gjentar den i år. Flere store maskinprodusenter er på vei til messa, i tillegg til at mange lokale aktører kommer tilbake, sier Jan Ivar Stræte i Prestmoen kulturpark.

Messeområdet bygges opp på uteområdet ved cowboylandsbyen. Mange av utstillerne fra i fjor kommer tilbake, men det er også noen utskiftninger.

– Utstillingen blir like stor som i fjor. Da var det rundt 1500 besøkende på messa, og det håper vi å få til i år også, selv om ikke Lothepus kommer denne gangen. Vi har derimot fått med oss ToRix fra Steinkjer, som vil starte å spille utpå ettermiddagen.

– Blir del lagt opp til fest på kvelden i år også?

– Det blir ikke et eget arrangement, men ToRix vil spille utover kvelden så lenge folk vil være der. Vi setter opp et stort serverings- og mattelt, så det skal gå an å tilbringe både både dagen og kvelden på Prestmoen, sier Jan Ivar Stræte.