Det melder Posten Norge i ei pressemelding torsdag morgen.

– Vi beveger oss snart inn i høysesong for pakkeforsendelser med Black Friday og jul, derfor er det veldig gledelig at vi kan tilby enda flere hentesteder lokalt i tiden framover, sier pressesjef Kenneth Tjønndal Pettersen i Posten.

I starten av 2020 hadde Posten 180 utleveringssteder fordelt i Trøndelag, men nå øker dette kraftig ved hjelp av blant annet selvbetjente pakkebokser.

– Med utplasseringen av de nye pakkeboksene vil dette tallet økes til 332 utleveringssteder. En økning på knappe 85 prosent i løpet av de siste to årene, skriver Posten i pressemeldinga.

To nye i vårt distrikt

Totalt har Posten plassert pakkebokser 1.500 steder rundt omkring i landet, og nå kommer det fem nye til Trøndelag. To av disse er i vårt distrikt:

Rema 1000, Kjøpmannsgata 43

– Rema 1000, Husbyfaret 7

Posten opplyser at boksene vil være i drift i Stjørdal i uke 40.

– I tillegg til de selvbetjente pakkeboksene har vi også over 1.600 betjente utleveringssteder gjennom Post i Butikk og egne pakkeutleveringsenheter. Pakkeboksene er et viktig supplement for å sørge for et godt tilbud der folk bor, skriver pressesjefen.

Vil ha tips

De legger til at de gjerne vil ha tips hvis folk mener det er behov for pakkeboks et sted.

– Vi er alltid på utkikk etter nye lokasjoner. Er det noen som driver en butikk, leder et borettslag eller har en plass der de kunne tenke seg å sette opp en pakkeboks, så må de gjerne ta kontakt med oss i Posten, oppfordrer pressesjefen.