Det mener Arena-sjef Marianne Thomassen som er i gang med å legge de siste brikkene på plass for årets konferanse sammen med programkomiteen.

– Kulturminister Linda Hofstad Helleland har i signalisert at hun er engasjert i temaet konferansen tar opp. Hun jobber med sitt eget foredrag, og ville komme tilbake til hva det vil dreie seg om når det nærmer seg, forteller Marianne Thomassen i Stjørdal Næringsforum.

28. oktober braker det løs, og hovedtemaet denne gangen er "Den profesjonelle medarbeider".

– Etter 17 år har vi tatt store grep. Det er radikale endringer i konferansen. Arena har blitt en forretningskonferanse for kvinner i regionen. Vi har 12 foredragsholdere, og overskriften til alle disse er at de skal gi konkrete råd til de som kommer. Det er bestillingen de har fått. Hvis man skal ta seg fri fra jobb en dag, skal man lære noe og komme tilbake bedre på jobben. Det har vært målsettinga for hele konferansen, sier Thomassen.

Personlig gleder hun seg aller mest til å høre på Hilde Amundsen som er psykologspesialist.

– Hun skal snakke om hvordan man kan forholde seg til medarbeidere med psykiske lidelser. Det er et tema jeg aldri har hørt noen snakke om før. Og som alltid har vi også med noe om kvinner og ledelse. Blant annet skal vi få høre Berit Rian i Næringsforeningen i Trondheimsregionen, en av de viktigste lederne i Trøndelag. Hun forteller om hvordan man kommer i beslutningsposisjon.