Tre uker etter åpning av det nyetablerte spisestedet Industrien på Sutterøy er det fullt hus rundt lunsjtid inne i lokalet. Det er Hege Regine Lunnan og samboer Asbjørn Sæther som har startet spisestedet som satser på frokost- og lunsjgjester, med både servering inne, ute og for å ta med for eksempel i arbeidsbilen.

Sosiale media

Industrien ligger strategisk plassert midt i smørøyet i industriområdet Sutterøy. Her ferdes svært mange arbeidsfolk hver dag, men også mange andre stikker innom Industrien for å spise lunsj eller å handle med kaffebrød. Industrien ligger i samme bygning som bakeriet/ konditoriet Kakepartner, og de bakervarer og kaker derfra.

- Denne steinovnen er mer som hjertet vårt her, viser Lunnan i det hun lager en pizza til en lunsjkunde.

Hun forteller ta Industrien bruker sosiale media som Instagram og Facebook bevisst, og mange kunder forteller at de har sett Industrien der.

Satser på brød

- Vi åpnet her mandag 19. juni og har hatt veldig god respons. Det går en del frokost og mye lunsj. Vi er tre stykker som jobber her og vi har åpent mellom klokka 08.00 til 16.00. Planen er at vi skal satse mer på salg av ferske storbrød etter sommeren. Da skal vi tilby ferske brød fra klokken 14.00 og utover slik at folk kan handle med seg ferske brød hjem til kveldsmaten.

Cowboymat

Arbeidskarene fra Stjørdal kommunes avdeling teknisk drift veg spiste lunsjen sin på Industrien da Bladet var innom.

- Vi har spist lunsjtallerken. Det var egg og bacon og det var veldig godt. Skikkelig cowboymat. Du må skrive at det er første gang vi spiser her, blir de enige om å si.

<bildetekst-char><bildetekst-char> <bildetekst-char>Stjørdal kommunes arbeidskarer fra teknisk etat veg spiste lunsjtallerken på Industrien. F.v. Stig Rune Walstad, Bjørn Tyholt, Per Olav Tømmerås, Jon Fløan, Jan Frode Arstad og Marius Bidtnes. Thomas Fossen, Lars Bremseth og Trond Gresseth var ikke til stede da bildet ble tatt. Foto: Elisabeth Gulaker