Mange ungdommer i Malvik har brukt første del av skoleferien på ulike aktiviteter i regi av SommerMalvik.

De populære sommeraktivitetene fortsetter både denne og ut i neste uke. Tirsdag er det sjøfiske fra båt med guide for de eldste ungdommene. Torsdag arrangeres det hestedag i Stall C på Herjuan. Tidligere har det blant annet vært rafting og villmarksleir på Oppdal.

Opplevelser i Meråker

Mandag neste uke blir det mange spennende opplevelser for de yngste i Rypetoppen og fjellridning for de eldste ungdommene.

Dagen etter har de eldre ungdommene eget opplegg i opplevelsesparken i Meråker.

Brevandring og topptur

Som vanlig avsluttes årets SommerMalvik med busstur til Jotunheimen hvor det opprettes base i telt og lavvo ved Raudbergstulen. Dagen etter ankomst går turen med profesjonell guide og brefører mot toppen av Galdhøpiggen, som ligger 2.469 meter over havet og er Norges høyeste fjell.

Dersom været er brukbart er planen at alle skal komme seg over isbreen og helt opp på toppen av fjellet, slik mange av deltageren fra Malvik har gjort tidligere år.

Som tidligere år avsluttes årets SommerMalvik med brevandring og topptur til Norges høyeste fjell. På bildet er malvikungdommene samlet på toppen av Galdhøpiggen i 2013. Foto: Malvik kommune