– Hva opptar deg mest for tida?

– Den siste ukene har det vært mye planlegging og forberedelser til minnemarkeringen i Hommelvik. Ellers har jeg langferie fra jobben ved Hommelvik barneskole hvor jeg jobber som assistent.

– Hvor går årets ferietur?

– Ferien legger vi til vakre Elviria i Sør-Spania. Dit reiser vi for virkelig å slappe av og nyte ferien. Vi leier gjerne en bil og kjører rundt på besøk i landsbyene i området.

– Hva er ditt skjulte talent?

– Vet ikke om jeg har noe skjult talent. det må nesten andre enn meg svare på.

– Hvorfor bor du der du bor?

– Sjølyst er paradis på jord og det fineste stedet i Malvik, vil jeg si. Det er ikke mulig ikke å trives der. Jeg vokste opp i nabohuset og kan ikke tenke meg noe annet sted å bo.

Dersom du hadde hatt en tidsmaskin. Hvor og til hvilken tidsepoke ville du reist?

– Bestemor var en snill dame jeg hadde svært god kontakt med. Hun var flink til å samle folk rundt seg og alle hadde tid til alt den gangen. Hadde det vært mulig ville jeg reist tilbake til da jeg var 5-6 år gammel og kunne sitte på fanget til bestemor. Det å bli med henne ut i hagen med masse bær og frukt skulle jeg gjerne opplevd igjen.

– Hva er din største idrettsprestasjon?

– Jeg spilte håndball i yngre år. Det største Malvik-laget vårt opplevde var da vi jentene i 15-18-års-alderen slo de edlre jentene på Skogn med Marit Breivik på laget. Jeg var også god på 60-meteren og oppnådde en personlig rekord på sju sekunder og slo flere av guttene den gangen.

– Hvis du skulle fått reist en statue over noen i heimbygda di, hvem ville det blitt?

– Det er litt vanskelig å si hvem som skulle fortjene en statue. Vi har en bauta over Johan Nygaardsvold i Hommelvik. Jo mer jeg leser om «Gubben» blir jeg mer og mer imponert over alt han fikk til som politiker.

– Hvem ville du ha strandet på en øde øy sammen med?

– Det må bli Øystein, ektemannen min. Vi har levd sammen siden 1977 og utfyller hverandre på en god måte. Kan vel ikke tenek meg å være sammen med noen andre på ei øde øy.

– Hva provoserer deg?

– Det må vel være noe som har med politikk å gjøre. Nå var jeg vel mer lettantennelig tidligere. Nå tenker jeg heller på hva jeg kan gjøre for at ting skal bli bedre, enn å bli provosert over hva andre sier eller gjør.

– Hva er den perfekte dagen for deg?

– Det er dager med sol, godt vær og at alle rundt meg har det bra. Da er dagen perfekt.

– Hva er ditt favoritt friluftssted i Malvik?

– Det må bli Midtsandtangen som er blitt et flott område som besøkes av mange både fra Malvik og nabokommunene. Men jeg er også veldig glad i Stavsjøen og området rundt. Den store favoritten er egentlig å kunne gå tur i naturen. Noe vi har mange muligheter for her i Malvik.