– Hvordan har sommerferien din vært?

–Innholdsrik. Vært på ferie både i Italia og i Wales, England og Nederland. I Italia sammen med familien og i England, Wales og Nederland ble det en slags voksenferie sammen med sønn Johannes som fikk turen i konfirmasjonsgave.

–Hvem ville du ha strandet med på en øde øy?

–Det må være Chris Martin. Han er vokalist i Coldplay og vi kunne ha sittet sammen ved bålet, drukket kokosnøttmelk og sunget Coldplay-sanger. Også Thor Inge Aas må være med. Han er god på gitar.

–Hvordan er den perfekte dagen for deg?

–Våkne opp sammen med en frisk familie hjemme på Stokkmoen. Deretter en god frokost før jeg gjør unna litt hagestell. Er nemlig glad i å stelle med blomster. Deretter blir det en trimtur før jeg på kvelden setter meg foran tv`en og ser en fotballkamp med favorittlaget Liverpool.

–Hva er ditt skjulte talent?

–Hmm ... Har jeg skjulte talenter da? Jo da. Det må være at jeg er veldig god til å lage pizza. Er uten tvil familiens beste pizzabaker, men det er det ikke sikkert lillebroren min er enig i.

–Hva er ditt favoritt friluftsområde i Stjørdal?

–Det er Remarka. Spesielt Kvittemsmyra og Bukammen.

–Hva provoserer deg?

–Det er alt det dumme som blir skrevet på sosiale medier. Ting som blir skrevet uten at den som skriver har sjekket fakta. Har sluttet å lese mye av det som står.

–Hva opptar deg for tiden?

–Valgkampen. Har en kone som er førstekandidat i Nord-Trøndelag så det skulle bare mangle. Ellers så er jeg opptatt av serieåpningen i Premier League i England i morgen. I tillegg er jeg opptatt av at det er flere og flere såkalte apekatter som styrer de forskjellige landene i verden samtidig som kloden blir varmere og varmere. Og det opptar meg at jeg i en alder av 53 har kommet en tredjedel ut i livet som en god kamerat ville ha sagt.