Kimen kulturhus inviterer til fest når duoen kommer og skal stå på scenen torsdag 28. september. De har etter hvert etablert et stadig større og trofast publikum.

– Dette er to fantastiske showmenn. De er sjarmerende, morsomme og gir mye av seg selv, sier Lene Fjellstad, markedsansvarlig i kulturhuset.

Turnerer

Gisle Børge Styve og Heine Totland kom sammen ved en slags tilfeldighet i en episode av Beat for Beat i 1999. Etter hvert begynte de to vestlendingene å opptre sammen.

I 2006 bestemte de seg for å lage et helt konsertprogram og begynne å gjøre offentlige konserter. Siden har duoen aldri sett seg tilbake.

Åtte år senere satte de sammen en forestilling på sin egen måte, som ble kalt «Musikk e komme for å bli». Det er med denne forestillingen Styve og Totland kommer til Kimen kulturhus med.

Totalt er det solgt 40.000 billetter, og de fortsetter å turnere over hele landet i 2017.

Billetter

– Det var faktisk de som tok kontakt med oss, og det langt fra den første gangen at kjente artister spør om å få komme til Kimen. Det er utrolig artig, sier Lene Fjellstad, som gleder seg til å høre blant annet «Bohemian Rhapsody» fra de to folkekjære artistene i slutten av september.

Billettene til forestillingen er lagt ut for salg på kulturhusets hjemmeside.