Neste torsdag kommer Bladet med et eget sommermagasin, der vi skal få vist fram de kvalitetene våre tre kommuner har knyttet til sommer og ferie. I den anledning ønsker vi også å få fram hva som skjer i Malvik, Meråker og Stjørdal de neste ukene og månedene.

Trenger tips

Det er en jungel av tilbud der ute og det er mange som tilbyr ulike aktiviteter eller attraksjoner. Ansvarlig redaktør i Bladet, Linn Yttervik, ønsker nå litt hjelp til å få en oversikt over hva som skjer.

– Vi ønsker å få med mest mulig av det som skjer i sommeravisen. I den anledning skal vi lage en «Hva skjer-kalender», og trenger nå litt hjelp fra folk. Vi vet det finnes mange ulike aktiviteter, men vi trenger å vite om dem. Så om du skal arrangere noe, eller vet om et arrangement, så send oss gjerne en mail. Informasjonen sender du til redaksjonen@bladet.no, sier Linn Yttervik.

Siste frist for å melde inn arrangement eller aktiviteter er mandag kveld.

Intet for stort og intet for lite

Yttervik påpeker at alle som arrangerer en aktivitet, konsert, fest, idrettsarrangement eller noe annet må sende inn.

– Vi ønsker å lage en så komplett kalender som mulig. Da er vi avhengig av at folk sender inn. Vi har fått på plass en god del, men ønsker oss enda mer, avslutter Yttervik.

Sommeravisen kommer sammen med Bladet torsdag 22. juni.