Fire kjendiser inviterer hverandre hjem på middag etter tur. Målet er å lage en perfekt kveld for de tre gjestene og samle flest mulig poeng i konkurransen om å bli ukens vert.

– Artig greie

«4-stjerners middag» vises på TVNorge, og denne uka skal meråkerkvinnen Marthe Kristoffersen (28) være med.

– Det blir litt spesielt å se seg selv i en slik setting på TV, og det blir sikkert noe å flire av, sier Kristoffersen til Bladet.

Foruten 28-åringen består denne ukas firkløver av tidligere ishockeystjerne Espen «Shampo» Knutsen, sportskommentator Asbjørn Myhre og sportsreporter Jonas Bergh-Johnsen.

– Jeg kjente ikke til noen av dem fra før. Det var fine folk å være sammen med, sier Marthe Kristoffersen.

Innspillingen av programmet var i august i fjor.

– Du kan si at det var litt utenfor min hverdag, men jeg tenkte at det kunne bli en artig greie og ingen big deal. Og artig ble det, understreker hun.

Saken fortsetter under bildet.

Marthe Kristoffersen omtaler ikke seg selv som en superkokk. Foto: TVNorge

– Ingen superkokk

I mandagens episode er det Espen «Shampo» Knutsen som inviterer de tre andre hjem til seg. Marthe Kristoffersen skal diske opp matretter torsdag kveld i hjemmet sitt på Lillehammer.

– Hvordan er du på kjøkkenet?

– Det kan jeg ikke si så mye om nå, du får nesten vente og se! Men jeg lager mat. Godt, men enkelt. Jeg er ikke akkurat noen superkokk. Programmet ga meg egentlig mersmak til å lage mer mat, sier Marthe Kristoffersen.

Meråkerkvinnen, som la opp som langrennsløper etter fjorårssesongen, kommer også på TV senere i år. Som én av ti deltakere var hun med i «71 grader nord – Norges tøffeste kjendis». Programmet skal sendes på TVNorge til våren.

Selv om Kristoffersen har lagt opp, viste hun under NM på ski på Gåsbu i januar at formen fortsatt er bra. Hun var med og gikk IL Varden Meråker til gull på stafetten.