De satser på hoppeslott. Kameratgjengen Tom Erik Nilsen, Fredrik Berg, Gøran Jensen og Espen Pettersen. Sammen har de etablert bedriften Lek og moro AS.

- Vi skal satse på utleie av hoppeslott til barnebursdager og andre arrangement gjennom Facebooksiden vår. Vi kjenner til en lignende bedrift i Brønnøysund som går ganske godt. Nå har vi investert i ett oppblåsbart hoppeslott så får vi se an etterspørselen, sier Nilsen.

Liv og røre

Han har blåst opp hoppeslottet i Storvika og håper på at det blir et populært avbrekk for badegjestene. Også Ole Myrbekk som driver strandkiosken i Storvika er glad for mer liv og røre i Storvika under godværsperioden.

- Det er fint for oss også at barn har det gøy på hoppeslott her, sier Myrbekk og øynes muligheten for ennå mer salg fra kiosken.

Da lokalavisa besøkte Storvika var det Markus Rønning Nilsen som hadde vakt ved hoppeslottet.

- Jeg bidrar gjerne og hjelper til her i sommerferien. Jeg er broren til Tom Erik, sier han.

Håper på flere

Nilsen forteller at det har vært en nøysommelig prosess med å starte utleie av hoppeslott.

- Vi har kjøpt hoppeslottet av Luftdesignfabrikken. Det er et skikkelig hoppeslott. Det kan ta ni personer i gangen og vi står og passer på at alt går greit for seg. Vi har vært gjennom en godkjenningsprosess med Tivolitilsynet og alt er ok i forhold til det, forsikrer Nilsen som ellers jobber på borerigg for Saipem.

Etableringen av Lek og moro AS er i startfasen.

- Det var ikke noe å vente med dette. Går det så går det. Det var ikke all verdens til investering når vi er fire stykk. Tanken er å skaffe flere hoppeslott etter hvert, sier Nilsen før han prøvehopper i Storvika.