Det skriver Stjørdal kommune i en pressemelding.

Like bak Stjørdal kommer Verdal med 12,37 prosent og Namskogan med 10,48 prosent.

Være der folket er

Stjørdal kommune har virkelig lagt seg i selen for å få flest mulig til å stemme. Valgansvarlig i Stjørdal kommune, Margit Elverum, gleder seg over tallene hun nå ser.

– Vi har forsøkt å legge til rette for at folk enkelt skal kunne forhåndsstemme i nærheten av der de allikevel befinner seg. Sist helg rigget vi oss opp på Hellsenteret, og mange ga uttrykk for at de satte pris på at vi er så tilgjengelige og det er så enkelt å forhåndsstemme. Alt du trenger er jo en ID med bilde, sier Elverum.

Førstkommende helg blir det muligheter for å avgi forhåndstemme ved Coop Extra på Evja. Der vil valgmedarbeidere være på plass både torsdag, fredag og lørdag. I tillegg vil valglokalet i rådhuset og Torgkvartalet være åpent helt fram til og med 8. september.

Her kan du lese hvorfor listetoppene mener du bør stemme på dem.

Forberedt på stor pågang

Rekorden så langt i år er over 400 stemmer på en dag, og Torgkvartalet er det mest populære stedet. Dagsrekorden regner Margit med ryker veldig snart.

– Av erfaring vet vi at antall forhåndsstemmer øker i dagene frem mot valget, men vi er bemannet og klare for å ta imot alle som vil stemme før valgdagen, lover valgansvarlig Margit Elverum.