– Regnskapskontoret og banken har  vært samlokalisert i Hegra i flere år. Nå kjøper banken regnskapskontoret, og det betyr også at regnskapskontoret får en avdeling sammen med banken i Kjøpmannsgata 7 i Stjørdal sentrum.

Fagkompetanse

Det er administrerende banksjef Arne Martin Laukvik i Hegra Sparebank som forteller dette. Det er en meget godt fornøyd banksjef som slipper nyheten.

Han sier banken med dette oppkjøpet utvider sin fagkompetanse på regnskap, mens regnskap får kompetanse fra finans.

– Dette tror jeg klart blir en vinn-vinn-situasjon for kundene så vel bankkundene som regnskapskundene, sier Laukvik.

Nyheten ble presentert i en samling i Hegra mandag formiddag. Eierne av regnskapskontoret, Thor Svare og Håkon Kyllo, fortsetter nå som ansatte, sammen med de 11 andre ved regnskapskontoret. Til sammen er det nå 35 ansatte i banken og regnskapskontoret.

– Vi opplever at Hegra Sparebank har ekstrem fokus på innovasjonskultur og videreutvikling. Dette vil komme kundene våre og også medarbeiderne i regnskapskontoret tilgode, sier Thor Svare.

Videreutvikling

Han ser også et større potensial for nye kunder, særlig relatert til landbruksnæringa, med sin etablering av kontor i Triangel Park i Kjøpmannsgata.

– Vi vil med dette nye eierskapet videreutvikle lokalbanken og være en drivkraft for vekst og utvikling lokalt, sier Arne Martin Laukvik.