Vikhammer HK vant 41-31 hjemme i Malvikhallen.

Andredivisjonskampen mellom Vikhammer HK (VHK) og Stjørdals-Blink viste at det er forskjell mellom topp og bunn på tabellen, selv om gjestene fra Stjørdal hang med til midtveis i oppgjøret.

Til pause var stillingen 15-15 etter at VHK hadde ført omgangen far start av. Blant annet ledet laget 14-10 etter 23 minutter, men blant annet etter tre kjappe scoringer av Alexander Gylland sto lagene likt til pause.

Nivåforskjell etter hvilen

Det var naturlig nok ikke fjerdelaget i andredivisjon fornøyd med, og etter pause viste VHK at det er nivåforskjell mellom lagene.

Etter 17 minutter av andreomgangen førte Dino Saric laget opp i 28-21-ledelse og fra da av var det aldri noen tvil om hvor seieren skulle gå.

I løpet av de siste 13 minuttene av kampen kom Stjørdals-Blink aldri nærmere enn seks mål, og til slutt stoppet kampen på 41-31.

Saric og Gylland

Toppscorer for VHK ble Dino Saric med åtte mål, mens Gylland fra Stjørdals-Blink ble kampens flittigste målscorer med hele 13 fulltreffere.

Etter kampen ligger VHK trygt plassert på fjerdeplass med 26 poeng etter 18 kamper. De skal i neste serierunde 11. mars møte Tynset hjemme i Malvikhallen.

Stjørdals-Blink ligger helt nederst med tre poeng etter 19 kamper. De får besøk av Fjellhammer 4. mars.