Det ble en spesiell kamp på Vardetun mandag kveld, da IL Varden Meråker tok i mot Nidaros 2 i 6. divisjon. Mannskapsmangel hos gjestene førte til at kampen ble gjennomført som en 9-er kamp, men uten at det stoppet målhungeren for hjemmelaget.

Varden-gutta stoppet ikke før det stod 25-2 på måltavla. Det må være tidenes målkalas på Vardetun når vi snakker seniorfotball.

Lagleder Jørgen Atle forteller til s-n.no at det var hele 13 av 16 spillere som kom på scoringslista. Toppscorere ble Kristoffer Teveldal og Sindre Henden med fire mål hver.

Varden rykket opp på 6. plass på tabellen etter braksseieren, som var lagets siste i vårsesongen.

I en annen 6. divisjonsavdeling fikk Tangmoen skikkelig bank av Verdal 2. Verdalingene stoppet ikke før det stod 8-0 på måltavla. Her ligger Tangmoen på 5. plass og Remyra på 7. plass på tabellen halvveis i sesongen.

Brakseier for Tangmoen

For damene i 4. divisjon er det nok bare Tangmoen som kan si seg fornøyd med siste serierunde. Søndag slo de IL Varden Meråker hele 10-0 på hjemmebane.

Samme dag tapte Hommelvik 0-7 borte mot Namsos.

I denne avdelingen ligger IL Fram på 5. plass med 18 poeng, Tangmoen på 5. plass med 11 poeng, mens både Hommelvik og IL Varden Meråker ligger helt sist med 0 poeng så langt i årets sesong.

Men det blir det forandring på allerede i kveld. Da møtes nettopp Hommelvik og IL Varden Meråker til dyst i Hommelvik.

Brødrene Mats (t.v.) og Emil Iversen scoret begge tre mål hver i kampen mot Nidaros 2. Foto: privat