En sterk vind var med å sette sitt preg på kampen mellom Egersunds og Stjørdals-Blink fredag kveld.

Hjemmelaget var fullstendig overlegen i 1. omgang i vinden, og guttene fra Stjørdal slet med å komme seg over midten i perioder.

- Første omgang var dårlig fra vår side, selv om forholdene ikke gjorde det lett for oss. De fikk satt et voldsomt trykk på oss, og vi skal alt i alt være glad for at det ikke stod mer enn 2-0 til pause, sier trener Are Tronseth.

1-0 kom allerede etter 5 minutter, mens vertene doblet i det 18. spilleminutt.

Bedre etter pause

I andre omgang var det Stjørdals-Blink som fikk spille med medvind i ryggen og det gav helt andre forutsetninger for eget spill.

- Vi får løftet oss og kommer mye mer inn i kampen. Men fortsatt slipper vi til Egersunds til noen store sjanser. Men med 20 minutter igjen reduserer Sondre (Hopmark Stokke, red. anm) til 2-1 og det gir oss energi. Da er det surt at vi sannsynligvis blir snytt for 2-2 rundt 10 minutter før slutt, fortsetter Tronseth.

Og snytt kan Tronseth og Stjørdals-Blink føle seg. Sondre Hopmark Stokke står ikke i offside i det innlegget går, og det er en Egersunds-spiller som header den bakover i feltet.

Stjørdals-Blink presser knallhardt på for utligning i sluttminuttene, men uten uttelling.

Sommerpause

Stjørdals-Blink tar nå en spillefri i fire uker. Det gjør de på en 9. plass, men med fare for å rykke ett par plasser ned i løpet av helga når resten av serierunden spilles.

- Som jeg har sagt tidligere, så er denne avdelingen jevn og knallhard. Det er ingen kamper som er lette for noen av lagene. Så nå må vi bruke sommeren godt, slik at vi står best mulig rustet til høstkampene starter i slutten av juli, sier Tronseth.

- Betyr det at det blir lite fri fra fellestreninger i sommer?

- Guttene får nå 14 dager fri der de pleier formen med egentrening. Så samles vi 14 dager før vi starter høstsesongen med hjemmekamp mot Vidar. Da skal vi bite godt i fra oss, avslutter Tronseth.

Stjørdals-Blink stilte med følgende lag:

Jørgen Vordal - Markus Balstad Husby, Vegard Fiske, Bjørnar Hove, Lars Ramstad - Jørgen Selnes Sollihaug, Henrik Kjeldsen Dahlen (Simen Nordskag 77. min.), Sander Erik Kartum, Marius Augdal (Andreas Weigner Rye 63. min.) - Nedzad Sisic (Ole Kristian Rødahl 63. min), Sondre Hopmark Stokke.