Han føler alt har gått etter planen i oppstartsfasen i ny jobb.

Iversen forlot det svenske landslaget for hjemlandet Norge i vår. På sine første samlinger hadde han med seg sin forgjenger Roar Hjelmeset, som hadde kontrakt til 1. juni. Samlingen på Meråker i slutten av juni ble dermed Iversens første alene som sjef.

– Det er min første alene, men det er bare stas. Vi har fått trent, men det har vært litt for mye i tillegg de første samlingene. Samtidig gjør det vi får unna før ferien at vi får litt mer luft i programmet framover, sa Iversen til NTB.

Det norske kvinnelandslaget i langrenn har gjennomgått store forandringer etter OL-sesongen. Trenerteamet har blitt byttet ut, Therese Johaug har gjort comeback, mens Marit Bjørgen har sagt takk for seg. Tiril Udnes Weng og Mari Eide er også nye navn på landslaget.

– Vi har kanskje hatt litt for lite tid til å snakke sammen, men jeg føler jeg kommer nærmere å bli kjent med løperne etter to samlinger og litt kontakt. Jeg leser også dagbøker som gjør at jeg har fått en oversikt og at jeg har blitt brukbart kjent med de forskjellige. Vi har gode forutsetninger for å starte et samarbeid. Det har gått på skinner, fortsatte han.