- Dette var kanonbra, sier Knut Erling Flataker, som er lagleder sammen med Jens Nicolai Jenssen. De to har vært lagledere i 31 år og samtidig sprunget sine etapper i alle år.

- Hommelvik IL er et lag som er sammensatt med bredde. Vi har vært bevisste på at dette er en sosial arena med rom for alle som vil løpe. Vi har både unge og eldre i en fin miks blant de femti-talls løperne som har vært i aksjon. For mange er det motiverende å være med på et lag, hvor man omgås og gjør ting sammen. Stafetten har vært miljøskapende for både friidrett- og skimiljøet i klubben, sier Flataker.

Han kan ikke i farten huske at Hommelvik IL har hatt en bedre plassering.

- 14. plass er noe av det beste vi har gjort i nyere tid. Veldig bra, sier han og lurer på om de kom på 12. plass et år.

- Det er jo artig å gjøre det best mulig og vise frem hva vi kan, sier Flataker ikke reiser hjem, men blir i Østersund som tilskuer i fotballturnering som starter mandag.

Øvrige plasseringer

De andre lokale lagene kom på følgende plassering. Lånke IL (26), Spenst Stjørdal (29), Meråker Mix (31), ATT-Fram (47), Malvik IL (52),  IL Dalebrand (54), Widerøe Værnes (57), Forra IL (61), Skjeldstadmark Idrettslag (78) og Ole Vig (109).