Ville gi buketten et Stjørdalspreg

Damene med ansvar for blomster og pynting har travle dager.

Kari Skulbørstad (t.v.) og Liv Mari Elverum skal lage rundt 150 blomsterbuketter til alle som kommer på pallen under LS på Frigården.  Foto: Jon Håkon Slungård

Sport

Ingen ting er overlatt til tilfeldighetene når stjørdalingene arrangerer Landsskytterstevnet på Frigården og Sigertsmoen i Elvran.

Et av tiltakene som er gjort for at skyttere og pulikum skal trives, er at de tilreisende møtes av blomster.

Liv Mari Elverum og gjengen hennes har jobbet med blomster, planter og buketter i flere dager allerede, og er akkurat nå inne i den mest hektiske perioden. Nå skal det laget buketter til alle som kommer på pallen.

– Jeg husker ikke eksakt hvor mange buketter vi skal laget, men det er rundt 150 totalt. Og vi lager dem selv, etter instrukser og ide fra Liv Mari, sier Kari Skulbørstad, med favnen full av nye buketter.

– Hva tenker en på når en skal lage en bukett til en vinner på standplass?

– For det første ønsket vi å ta igjen fargene til kommunevåpenet til Stjørdal, rødt og gult. Dessuten er rød og gul stødige farger, akkurat som skytterne som skal få de. Håper at dette kan være med å gjøre dagen til vinnerne enda litt bedre, sier Liv Mari Elverum før damene haster videre til en ny premieseremoni.

Og dem blir dem mange av dagene framover. Onsdag, torsdag og fredag skal en rekke nye mestere kåres på Frigården.