Hegra berget plassen med sen utligning i siste serierunde

Her er oppsummeringen av lokalfotballen i dalføret.

Jubel blant Hegra-spillerne etter å ha berget plassen i 5. divisjon etter 2-2 mot Malvik IL i siste serierunde.  Foto: Lars Sørnes

Sport

Med utligningen til 2-2 i sluttminuttene i søndagens serieavslutning mot Malvik, berget Hegra plassen i 5. divisjon med knappest mulig margin. 11 poeng sendte Hegra ett poeng foran både Strindheim 2 og Leksvik som dermed rykker ned til 6. divisjon.

Det var Kevin Hoseth og Peder Kvaal som sørget for hjemmelagets mål, mens Anders Fossum og Kristoffer Forbord Robertsen laget bortelagets mål i den dramatiske sesongavslutningen i 5. divisjon avdeling 2.

Hadde Hegra tapt så hadde både Strindheim 2 og Leksvik havnet foran på tabellen på grunn av bedre målforskjell enn rødtrøyene. Nå kan Hegra-spillerne juble for fortsatt 5. divisjonsspill. Det var NTNUI 2 som ble avdelingsmester og som rykker opp til 4. divisjon.

TABELL | Se tabellen i 5. divisjon avdeling 2! (ekstern lenke)

Hommelvik berget

I den andre avdelingen i 5. divisjon ble det også en dramatisk serieavslutning. Hommelvik lå ett poeng foran Levangerstudentene før siste serierunde, og ett av disse lagene måtte ta veien ned til 6. divisjon.

Rundt halvveis i 2. omgang gikk Hommelvik opp i 1-0 over Innherred på Øya ved et selvmål. Det ble også sluttresultatet. Levangerstudentene vant også sin kamp søndag, men havnet ett poeng bak grønntrøyene på tabellen.

Fram ble suveren vinner av avdelingen og rykker opp til 4. divisjon. Lånke, som vant sin siste seriekamp 3-2 over Kolvereid på Tønsåsen, havnet på andreplass, sju poeng bak skatvalslaget.

TABELL | Se tabellen i 5. divisjon avdeling 1! (ekstern lenke)

Tangmoen foran Remyra

Tangmoen ble det beste lokale laget i 6. divisjon avdeling 2. Laget fra Kvislabakken endte til slutt på femteplass på tabellen med 19 poeng. Remyra måtte ta til takke med sjuendeplass og nest sisteplass med sine 8 poeng.

Tangmoen vant for øvrig begge lokaloppgjørene i lokalavdelingen. Verdals andrelag vant avdelingen foran Ekne.

TABELL | Se tabellen i 6. divisjon avdeling 2! (ekstern lenke)

I en annen 6. divisjonsavdeling var Varden Meråker det eneste lokale innslaget. Laget kom på sjuendeplass på tabellen med 16. poeng. Vant gjorde IL Tempo foran heimdals andrelag.

TABELL | Se tabellen i 6. divisjon avdeling 3! (ekstern lenke)

Malvik-opprykk

I 4. divisjon for kvinner rykket Malvik opp i sin avdeling sammen med Utleira. I sin siste kamp for sesongen slo malviklaget Ørland med sifrene 3-2.

TABELL | Se tabellen i 4. divisjon avdeling 2! (ekstern lenke)

I en annen 4. divisjonsavdeling ble Tangmoen det beste lokale laget med sin femteplass. Det var plassen foran Fram. Både Hommelvik og Varden Meråker trakk lagene sine underveis i sesongen. Her var det Steinkjer som vant avdelingen foran Verdals andrelag.

TABELL | Se tabellen i 4. divisjon avdeling 1! (ekstern lenke)

Møter Neset

I herrenes 4. divisjon gjenstår det fortsatt noen kamper. I avdelingen til Stjørdals-Blinks andrelag leder Ranheims andrelag med seks poeng foran Trygg/Lade.

Blink innehar åttendeplassen på tabellen, og ligger trygt over nedrykksstreken. Neste kamp for rødtrøyene er førstkommende onsdag kveld mot Neset på Nye Blinkbanen.

TABELL | Se tabellen i 4. divisjon avdeling 1! (ekstern lenke)