Håper det blir en stor familiefest

Annette Tollefsen Jensen (t. v.) og Elke Kristoffersen vil ha en rallycrossfest med familiepreg på Lånkebanen til helga.  Foto: Laffen Jensen

Sport

Arrangøren av kommende helgs VM-runde i rallycross på Lånkebanen ønsker familier velkommen til det som blir en gedigen fartsfest.

Leder i VM-komiteen Annette Tollefsen Jensen og sikkerhetssjef Elke Kristoffersen stråler av lykke når det er under en uke til startskuddet går. Nå har VM-arrangør Hell RX tatt over baneanlegget og har kommet i gang med plassering og rigging av alt utstyret som skal opp.

- Billettsalget er bra, på tross av at vi mistet flere av de store navnene i fjor høst, sier Annette Tollefsen Jensen. Hun ønsker av hele sitt hjerte at rallycrossfesten skal være et familiearrangement.


 

Over 2.000

- I fjor var det godt over 2.00 barn her i løpet av helga, sier hun og forteller videre at arrangøren i år har et enda bedre program for å nå enda flere publikummere av den yngre garde.

I tillegg til selve VM-kjøringen, mener hun at André Villa sitt FMX-show vil fenge mange i alle aldre. I tillegg kan alle få autografer fra verdensstjernene.


 

Bjørnis

- Vi har til og med en egen programpost for autografskriving – hvor mange kjente kjørere stiller. Vi har også invitert maskoten Bjørnis fra Stjørdal Brann og redningstjeneste som kommer til å vandre rundt i området, sier Jensen. For dem som er litt eldre vil nok Monsterbabes fenge.

Trøkk

- Så har vi et eget Monster Energy Show fra Monsterriggen – og her blir det skikkelig trøkk. I løpet av søndagen vil et av disse showene starte med at Alfred fra Melodi Grand Prix junior synger sangen som han fremførte i finalen for litt over en uke siden, sier hun.

På området rundt Lånkebanen er det også salg av hamburger, pizza, brus, potetgull, sushi og sjokolade.


 

Måtehold

- Vi ønsker selvfølgelig måtehold i forhold til alkoholinntak. På grunn av at dette skal være en fest for hele familien, vil vi sterkt oppfordre til måtehold i forhold til alkohol, sier Elke Kristoffersen som er sjef for ytre sikkerhet. Det er, ifølge norsk lov, ikke lov til å drikke på offentlig område.

- Det vil vi minne publikum på – før de kommer til VM-banen. Medbrakt alkohol er selvfølgelig ikke tillatt, og vi har et eget skjenkeområde med drikke. I tillegg arrangerer vi fest med 18-årsgrense på lørdagskvelden med Too Far Gone som hovedattraksjon og Harlekin som oppvarmingsband. sier Elke Kristoffersen.