Til finale i internasjonal konkurranse

Til finale:Thea Hanssen (f.v.), Iben Nørkov Bakmark, Iselin Risberg Elverum og Elida Risberg Elverum.   Foto: Privat

Sport

Sju utøvere fra Stjørdal drilltropp deltar denne helga på en Grand Prix-konkurranse i den franske byen Limoges.

Her deltar de beste utøverne fra både korpsdrill og sportsdrill i samme konkurranse. Det kommer utøvere fra hele verden og det konkurreres i klassene team, duett, 1-baton og 2-baton.


 

Utøverne fra Stjørdal har deltatt med tre duetter, tre 1-baton og to 2-baton. Seniorene Thea Hanssen og Iben Nørkov Bakmark tok seg videre til finale i duett søndag. Det gjorde også juniorene Iselin Risberg Elverum og Elida Risberg Elverum.

Saken fortsetter under bildet.

Stjørdal drilltropp i Frankrike: F.v: Thea Hanssen, Elida Risberg Elverum, Iselin Risberg Elverum, Wendy Lund Cruz, Silje Postmyr Alstad, Iben Nørkov Bakmark og Ingri Helene Husby, trener Hannah Forbordsaune.  Foto: privat

 

De to sistnevnte kom på 10. plass av de 14 duettene som konkurrerte i junior. I finalen søndag møtte de utøvere fra USA, Frankrike og Canada, og endte på 10. plass.

Seniorene Hansen og Bakmark ble til slutt nummer ni i finalen.


 

Hilde Sveås i Stjørdal drilltropp forteller at flere foreldre har tatt turen til Frankrike for å følge de talentfulle utøverne. I tillegg er klubbens faste trener Hannah Forbordsaune på plass i Limoges.