Forlenget med suksess-keeperen

Nicklas Frenderup blir i Stjørdals-Blink i to nye år. Det bekrefter klubben torsdag kveld.  Foto: Stjørdals-Blink

Sport

Stjørdals-Blink har forlenget kontrakten med danske Nicklas Frenderup i ytterligere to år. Dermed blir han med Blink opp i 1. divisjon neste år. Det bekrefter klubben overfor Bladet.

- Jeg gleder meg til 2020, og til å vise meg frem i 1. divisjon. Høsten i år har vært fantastisk for laget, med ti seire og én uavfjort. Vi har spilt flott fotball, og det må vi bygge videre på. Jeg skulle hatt flere rene bur, men har hatt en fin sesong og gjort en god figur, synes jeg.

Det sier Frenderup i et intervju med klubben han har signert for.

Trivsel

Den 26 år gamle keeperen kom til Blink fra danske HB Køge i august i år, da daværende keeper for stjørdalsklubben, Thomas Lia, forlot klubben på grunn av studier i Oslo. Trivselen i Stjørdals-Blink har vært en viktig faktor for kontraktsforlengelsen.

- Det er en av grunnene til at jeg har valgt å forlenge. Jeg har det godt her. Miljøet og samholdet er veldig bra, og jeg har hatt en god keepertrener som jeg vil skryte av, fortsetter dansken.


 

Frenderup har gjort sine saker bra i 2. divisjon, og har vært en viktig brikke i forbindelse med opprykket til 1. divisjon. Nå ser han frem mot litt tøffere konkurranse til våren.

- Det er bedre lag i 1. divisjon, og med mer penger. Jeg har spilt der i to sesonger før, og med laget vi har nå så ser det bra ut, i hvert fall for å berge plassen. Det mener jeg. Men vi tar skritt for skritt.

- Ekstremt god

Sportlig leder for laget, Håvard Fuglem, er også svært fornøyd etter å ha landet en ny kontrakt med Frenderup.

- Jeg er både stolt og glad for at han blir med videre. Han har vært ekstremt god for oss i høst, og han er på et nivå som vi trenger i 1. divisjon. Samtidig er det viktig å ha noen referanser, og Nicklas har spilt der før og vet derfor hva som kreves.

- Han er sterk mentalt og har en vinnerskall. Dessuten er han flink til å dra med seg resten. Han er en energibunt, gledesspreder og et godt forbilde for mange, fortsetter Fuglem.

Nå fortsetter arbeidet med å få signert flere av spillerne som har vært med på den enorme oppturen denne sesongen.

- Vi prøver å få til kontrakter med alle vi har hatt med oss, og vil gjerne få det unna så fort som mulig, avslutter Fuglem.


Se jubelscenene i Blink-garderoben

NB! Vi hadde trøbbel med lyd de første fem minuttene av den halv time lange sendinga.