Ny musikkvideo: Se Stjørdals sprekeste gutter synge i dusjen

Sport

Søndag kveld inviterte Stjørdals-Blink fotball til ny sending i Blink TV. Der hadde programleder Roar Vikvang flere gjester og denne gang var det fokus på frivilligheten og klubbens nye stadion.Men klubben presenterte også sin nye klubbsang, som har fått navnet «Vi er her for å vinn», og musikkvideo.

Hovedvokalister på låten er Trude Bekkavik, Magnus Larsen og Morten Andersen Strøm, mens både a-laget og supportergruppa Hæsjrampen bidrar aktivt som kor. Sangen er laget av Petter Wavold, mens det er Terje Craig som er produsent.

Saken fortsetter under bildet.

Å synge i dusjen er et velkjent begrep. Blinkgutta leverer en solid innsats som korgutter i musikkvideoen til Blinks nye klubbsang.  Foto: Skjermdump fra video

Musikkvideoen er Strøms første oppdrag etter Nyttårskonserten i Kimen, hvor han hadde en gjesteopptreden sammen med DDE. Fotballskoene la han på hylla etter barneskolen, men han synes det var veldig artig å bli spurt av Terje Craig å være med på musikkvideoen.- Nei, jeg er ikke noen fotballspiller, men jeg prøver å være allsidig, sier han lattermild og røper at han spilte fotball for Tangmoen IL opp til ungdomsskolealder.

Saken fortsetter under bildet.

Monika Sagen, Anton og Fredrik Holmen i front for supportertoget som gikk gjennom Sandskogan.  Foto: Skjermdump fra video

- Men det er jo Stjørdal-Blink som er laget her i Stjørdal, sier han.

Han hadde noen oppdrag i begravelser som ikke ble noe av på grunn av koronautbruddet.

- Derfor var det artig å bli spurt av Terje Craig om å være med på en slik låt, sier Strøm.

Hovedvokalister på den nye sangen er Trude Bekkavik, Magnus Larsen og Morten Andersen Strøm.  Foto: Skjermdump fra video