I tur og orden ble lagene Ullern IF 1, Tyresö Handboll, Vorup FB 2, TuS Ickern og Skövde HF 2 slått i gruppespillet, som ble avsluttet torsdag. Fem seirer og på toppen av tabellen er fasiten.

– Vi startet litt dårlig i den første kampen, men har spilt oss opp og blitt bedre og bedre. Det er litt typisk oss å gjøre det på den måten, sier lagets trener Linda Nilssen til Bladet. Hun har med seg Per Grønnås i trenerapparatet, mens Kennet Aurheim er med som lagets alt-mulig-mann.

16 spillere

Stjørdals-Blink-laget består av 16 spillere i verdens største håndballturnering i Gøteborg denne uka.

– Jentene har spilt veldig bra og det er mange spillere som har scoret mye mål. Ettersom det er så mange spillere som er med i år har vi rullert godt på laget, forteller Nilssen.

I fjor røk rødtrøyene ut i 8-delsfinalen i a-sluttspillet, mens det ble hjemtur etter 16-delsfinalen året før. Hele 130 lag er med i J15-klassen i årets Partille Cup.

Drømmer om kvartfinale

– Vi har et mål om å gjøre det like bra som i fjor, og det hadde vært helt rått om vi kom oss til en kvartfinale. Men det kommer an på hvem vi møter, og vi må ha litt flaks med motstanderne i cupspillet. Nivået er høyt, sier Linda Nilssen.

Første steg på veien mot kvartfinale er 32-delsfinalen som spilles fredag formiddag. Storhamar 3 er motstander.