Ragnhild Bjørgen, Trine Johansen og Anna Ekren spiller fotball på jentelag i Hegra IL. Under Storsjöcupen utgjør hegratrioen tre 15-deler av spillertroppen til Skjelstadmark/Hegras lag i 15-årsklassen.

Laget tapte sine to første kamper i det innledende puljespillet, men klarte endelig ett poeng i den siste kampen mot svenske Stöde IF torsdag kveld.

1-1 ble resultatet og dermed b-sluttspill og åttendedelsfinale for blåtrøyene mot IFK Östersund i går ettermiddag.

Også Tangmoen IL spilte åttendedelsfinale mot Bergs IK i samme klasse i går ettermiddag.

Drill og hest

- Greit å være med Skjelstadmark-gjengen på fotballcup?

- Det går bra ja, sier Ragnhild Bjørgen. 16-åringen skal begynne på videregående skole og er også aktiv som driller i Hegra skolemusikk. Ellers er hest en hobby for skjelstadmarkjenta.

- Vi har mye fokus på det sosiale. Ikke bare her i Östersund, men også ellers når vi er samlet, sier Odd Helge Aune som er trener for laget sammen med Christian Opgård.

Gutter

- Vi arrangerer hytteturer, har vært i klatrevegg og vi har arrangert pizzakveld. Dette er tiltak som gjør at jentene forhåpentligvis vil fortsette med fotball ennå en stund, sier Aune.

Under oppholdet i Östersund har det blitt tid til både Storsjöbad-besøk, shopping og diskotek.

Og det ryktes at noen av jentene også har fått tid til å se litt på gutter. Og det er visstnok blant Tangmoens gutter 16-lag det finnes kandidater av interesse. Men ryktet ble ikke bekreftet ovenfor bladet.no.

Norway Cup

Det er andre året dette laget deltar i Storsjöcupen, men jentene har allerede lansert ideen om å delta i verdens største fotballturnerimg, Norway Cup i Oslo, neste år.