Stjørdals-Blinks fotballherrer ga seg ikke før det hele 9-1 på resultattavla på Nye Blinkbanen lørdag ettermiddag. Steinkjer ble etter hvert spilt trill rundt.

– Det var et spørsmål om hvor stor seieren skulle bli. Dette var virkelig solid, sier Blink-trener Are Tronseth til Bladet.

Og seieren kunne blitt enda større. Hjemmelaget misbrukte flere store målsjanser utover i kampen.

Kom tidlig under

Men det var bortelaget som åpnet kampen best og tok fortjent ledelsen 1-0 på straffespark etter halvspilt 1. omgang. Marius Augdal utlignet til 1-1 på et nydelig frispark to minutter senere, og etter scoringen tok rødtrøyene fullstendig over.

Lynvingen Jørgen Sollihaug scoret tre mål og hadde to målgivende pasninger. Han gjorde omtrent som han ville på venstrekanten.

– Vi gjør det vanskelig for Steinkjer, og vi får gode arbeidsbetingelser på banen. Jeg skjønner ikke at de står så høyt mot oss. Litt naivt, sier Sollihaug.

Saken fortsetter under bildet.

Jørgen Sollihaug (t.h.) herjet på venstrekanten mot Steinkjer. Foto: Lars Sørnes

– Det løsnet for deg i dag også?

– Jo da, men jeg føler at formen har vært der tidligere også. Jeg har slitt med å få den gode touchen i vårsesongen, og jeg har ikke spilt så mye som jeg har ønsket. Jeg har vært litt fraværende på trening av ulike årsaker, blant annet på grunn av jobbsituasjonen min. I dag fikk jeg mye rom, og det kler meg godt.

16-åring satte punktum

Stjørdals-Blinks målscorere var Jørgen Sollihaug 3, Marius Augdal 2, Sondre Hopmark Stokke 2, Sander Erik Kartum og 16-åringen Jakob Rømo Skille.

Sistnevnte kom inn som innbytter og avslutter scoringsfesten med en nydelig såledragning forbi Steinkjer-keeperen på overtid.

Stjørdals-Blink har nå en luke på ni poeng til neste lag på tabellen etter lørdagens kamper.

TABELL | Her er tabellen i 3. divisjon avdeling 5 (ekstern lenke)