Tangmoen-Remyra 4-1

De grønne tok imot Remyra til lokaloppgjør i fotball i 6. divisjon avdeling 2 mandag kveld. Hjemmelaget viste seg som det beste laget, og vant til slutt 4-1 på Tangmoen stadion.

– Bra innsats

– Vi er best spillemessig, og Remyra er et lag vi skal slå. Det var bra innsats av guttene i dag. Tre poeng er bestandig godt, sier Tangmoens lagkaptein Morten Uglem.

Men det var gjestene som kom best i gang og tok ledelsen 1-0 etter et kvarters spill ved Vegard Andre Bendiksen. Etter halvtimen spilt utlignet Torstein Leikvoll Nordby. Stillingen ved pause var 1-1.

Saken fortsetter under bildet.

Tangmoen-kaptein Morten Uglem blir passet på av Sander Vik Sæther (t.v.) på en corner. Foto: Lars Sørnes

I 2. omgang skrudde Tangmoen opp tempoet, og to scoringer av Alexander Bråten og én scoring av Martin Vassli sørget for ordentlig hjemmejubel på tribunen.

Remyra-trener Bjørn Egil Halsan var en skuffet mann etter kampen.

– Vi starter bra og gjør det vi er blitt enige om. Men i 2. omgang blir vi hardt straffet for enkle, personlige feil. Det er egentlig en jevn kamp og jeg synes resultatet lyver litt. Likevel vinner Tangmoen fortjent til slutt, sier Halsan.

TABELL | Slik er tabellen i 6. divisjon avdeling 2 (ekstern lenke)

422 tilskuere

Lokaloppgjøret ble omdøpt til «Kampen om Stjørdal» av Tangmoen-leiren. Laget fra Kvislabakken oppfordret privatpersoner og næringsliv til å sponse klubben med alt fra én til ti kroner pr. tilskuer som møtte opp. Målet var også å slå publikumsrekorden som var på 307 betalende tilskuere.

Og rekord ble det. Til sammen 422 tilskuere sørget for god stemning på Tangmoen stadion mandag kveld.