Hommelvikingen Jørgen Valleraunet (17) fikk sin a-lagsdebut for Ranheims fotballherrer i treningskampen mot Orkla tirsdag kveld. Jørgen og hans lagkamerater vant til slutt 6-1 over 3. divisjonslaget.

– Utrolig artig. Jeg satt på benken og merket meg at det var et tempo i kampen som jeg aldri har spilt med før. Det var artig å få prøve seg, sier Jørgen Valleraunet til Bladet.

Angrer ikke

17-åringen kom inn som back det siste kvarteret av kampen.

Både stjørdalingen Jakob Talmo Tromsdal, skatvalsbyggen Mats Lillebo og meråkerbyggen Simen Raaen Sandmæl fikk spilletid i kampen. Lillebo scoret lagets tredje mål mot Orkla. Malvikingen Aleksander Foosnæs er på vei tilbake fra skade og spilte ikke.

Jørgen Valleraunet spilte i Hommelvik og Malvik før han meldte overgang til Ranheim for snart to år siden.

– Jeg visste av flere spillere og hadde kjennskap til den daværende treneren. Det er et bra utviklingsmiljø og sosialt miljø i klubben, og jeg angrer ikke på klubbvalget, sier han.

Skadeplaget

I den siste tiden har han hospitert på trening med a-laget til 1. divisjonsklubben, og har til daglig kamparenaen på klubbens andrelag i 4. divisjon og juniorlaget.

– Jeg var mye plaget med skader i fjor høst og vinter, og har ikke fått vist det jeg er god for. Men jeg har vært med for fullt siden februar. Likevel trodde jeg ikke at jeg skulle få muligheten til å trene og få spilletid på a-laget allerede nå, sier 17-åringen.