20-åringen har han flere sesongers erfaring med 2. divisjonsfotball fra Sogndal og i 2015-sesongen i Florø. Han flyttet til Trondheim i fjor høst og ble dermed en interessant spiller for Stjørdals-Blink.

- Bjørnar har i fjor høst og fram til nå trent med Ranheim, men han spilte kamper for Florø i fjor høst, sier sportslig leder Håvard Fuglem i Stjørdals-Blink Fotball.

Målrettet spiller

Han beskriver Hove som en ambisiøs og målrettet spiller som ønsker å nå så langt som mulig med fotballen. Han kan bekle både høyre stopperposisjon og høyre back. Han blir dermed en erstatter for Stjørdals-Blinks midtstopper de to siste sesongene, Ole Jørgen Karstensen, som har valgt å legge bort fotballskoene for godt.

- Med hans signatur på plass så føler vi at vi har bred nok konkurranse i alle posisjoner og vi føler vi har på plass stallen for 2016. Vi kommer ikke til å signere flere spillere nå. Vi har veldig stor tro på Bjørnar og er veldig glad for at han valgte spille for oss de to neste sesongene, sier Håvard Fuglem.

Tap og uavgjort

Stjørdals-Blink tapte 2–1 mot Levanger og spilte 1–1 mot et lag bestående av Bosman-spillere i Abrahallen i Malvik lørdag i to treningskamper som hver var på 45 minutter.

Stjørdals-Blink møter Ranheim i ny treningskamp i Abrahallen førstkommende torsdag.