Stjørdals-Blink-trener Gary Hogan har tatt ut de 11 spillerne som skal starte onsdagens fjerderundekamp i fotball-NM mot eliteserieklubben Sarpsborg 08 på Sarpsborg stadion.

I mål er Johannes Stokke tilbake etter kuttskaden han pådro seg i kneet under andrerundekampen mot Levanger FK.

Forsvarsfireren består av Bjørnar Hove, Jonas Følstad, Vegard Fiske og Markus Hermo.

De tre sentrale spillerne på midtbanen er Anders Nygaard, Sander Erik Kartum og Ivar Skjerve. På flankene starter Marius Augdal og Jørgen Sollihaug mens Lars Martin Husby starter som enslig spiss.

Stjørdals-Blink stiller uten tre av sine spisser i dag. Mats Lillebo og Nedzad Sisic er skadet mens Sondre Hopmark Stokke er opptatt med eksamen i Trondheim i dag.

- Lars Martin Husby er en intelligent spiller med god forståelse. Han er vant til å spille i nummer 10-rollen, god til å holde på ballen og en god hodespiller, sier Gary Hogan. Eneste alternativ som spiss var Jørgen Sollihaug, en av målscorerne i forrige cupkamp mot Molde.

- Sander Erik Kartum fra start på midtbanen?

- Sander har vært den beste spilleren vår på andrelaget i tredjedivisjon i vår. Han startet cupkampen mot Strindheim og seriekampen mot HamKam. Men jeg mener han fortjener en sjanse også i dag, sier Gary Hogan.

Han måtte gruble litt på hvem han skulle velge i mål, men valget falt på Johannes Stokke istendenfor Jørgen Vordal.

- Johannes er bedre i lufta enn Jørgen og har også bedre tilslag på ballen enn Vordal, sier Gary Hogan om to av begrunnelsene til at lånkbyggen ble valgt.