Da jeg skrev innlegget om klima-molbopolitikken til Malvik kommune så spurte min samboer meg om det kom til å bli reaksjoner. Jeg svarte at dersom det kom noe, så kommer de ikke til å svare på mitt innlegg, men heller komme med negative personkarakteristikker og tillegge meg meninger jeg ikke har. For det er slik sosialistene debatterer når de ikke har argumenter.

Ganske riktig. I Arbeiderpartiets varaordførerkandidat, Kristin Nybrodahl, sitt tilsvar så blir jeg kalt både dum, gammel og «klimafornekter». Tidligere har hun karakterisert kjønnsorganet mitt og kalt meg rasist fordi FrP ville prioritere reelle krigsflyktinger fra Ukraina fremfor migranter fra andre verdensdeler.

Fremfor å ta en høyst aktuell debatt om manglende prioriteringer og realitetsorientering i klimapolitikken som føres i Malvik (for vi kan bare bruke pengene en gang), fremsetter Arbeiderpartiet en rekke feilaktige påstander om hva Fremskrittspartiet står for som ikke har noe med mitt innlegg å gjøre. Blant annet at vi ønsker å tappe ned Foldsjøen og legge Storfossen i rør. De vet godt at det er blank løgn – men skriver det allikevel.

Dette er nivået til Malvik Arbeiderparti anno 2023.

Godt valg!

Rikard Spets

Ordførerkandidat for Malvik FrP